Arrangement og utstillingar

feb
7
mån
Bokbad: Pengane og livet
feb 7@19:30-20:30

Anne Gunn Halvorsen har skrive fleire bøker om livet og korleis mestre det.

Set av kvelden! Meir informasjon kjem etter kvart.

Foto: Agnete Brun
Støtta av Fritt ord
Aktuelle bøker til bokbadet:
feb
8
tys
Ikkje ver redd – foredrag for elevar
feb 8@12:00-13:00
Ikkje ver redd - foredrag for elevar

Anne Gunn Halvorsen held foredrag for ungdom på Firda vgs og 10. steg på ungdomsskulen, basert på boka «Ikke vær redd – en overlevelsesguide for unge».  Kun for inviterte klasser. Støtta av Fritt ord

Bokomtale:
«Opplysende og underholdende om frykt, usikkerhet og redselen for å gjøre feil. Den perfekte bok for alle på vei inn i voksenlivet.
Viktig, varmt og underholdende om alt det skumle i verden og hvordan vi kan håndtere uro, frykt og bekymringer. En bok alle unge – og foreldre burde lese.
Verden er skummel, men hvordan kan vi best håndtere uro, stress og frykt? Suksessforfatter Anne Gunn Halvorsen har funnet svar – og hun formidler dem med overskudd og varme.Pandemien herjer, havet stiger og biene dør. Det er lett å la seg overvelde av alt som ikke er som det skal. Særlig når man er ung. Journalist og forfatter Anne Gunn Halvorsen har intervjuet unge over hele landet om hva de er redde for, og hva de pleier å gjøre når stresset, uroen og bekymringen blir for stor. Resultatet har blitt en varm, underholdende og smart bok som ikke bare er full av alt det skumle i verden, slik som store edderkopper, sviktende venner og fatale studievalg, men også av gode råd og forklaringer på hvorfor akkurat dette er skummelt. I boken kommer også et rikt knippe av landets fremste eksperter innen psykologi, filosofi, hjerneforsking og biologi til ordet for å kaste lys over alt som unge synes er nifst og vanskelig.»

 

 

Ved å halde fram bruken av nettstaden, tillet du bruk av informasjonskapslar (“cookies”). meir informasjon

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les personvernerklæringa vår.

Lukk